MINDFULNESS OG MEDITATION I FORÆLDRESKABET

Kender du mindfulground.dk? Det er den smukkeste hjemmeside med vigtig viden om mindfulness og meditation under graviditet og i forældreskabet skabt af Carina Lyall.

Carina har sørget for, at en af verdens eksperter i mindfulness i familielivet, Cassandra Vieten, ph.d. og forfatter, kommer fra USA til København for at holde foredrag og teacher’s training om emnet. Det er første gang, Cassandra gæster Danmark, og det er en enestående chance for at dykke mere specialiseret ned i brugen af meditation og mindfulness, hvis du er forælder eller arbejder professionelt med familier.

Den 2. oktober kl. 19-21.30 på Vesterbro holder Cassandra et foredrag for alle, der ønsker indblik i, at hvordan de med enkle redskaber kan skabe ro og balance i familielivet. Prisen er kun 299 kr.

Hvis du arbejder med gravide, nybagte mødre, familier, eller er forælder og virkeligt vil arbejde med nærvær i forældrerollen, så holder Cassandra en 3-dages intenst teacher’s training, der giver dig på et teoretisk overblik og praksis baseret viden om mindfulness  i de vigtige år for forældre og børn.

Træningsforløbet foregår d. 3.-5. oktober på Frederiksberg. Prisen for bl.a. 30 timers undervisning, 90 siders undervisningsmanual, cd med guidede meditationer til gravide, samt supplerende handouts og forplejning er 5.499 kr.

Er du tilmeldt nyhedsbrevet her fra holdaf.dk får du 10% rabat. Mere herom i næste nyhedsbrev.

For yderligere info og tilmelding, kontakt arrangøren Carina fra Mindful Ground via kontakt@mindfulground.dk eller på 31424404.

Cassandra Vieten har forsket i brugen af mindfulness og meditation i graviditet og forældreskabet. Hun har skrevet bogen “Mindful Motherhood: Practical Tools for Staying Sane During Pregnancy and Your Child’s First Year”.

Læs mere om det 3-dages intense forløb med teacher’s traning her.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.