MIN OPOFRENDE DATTER

Rebekka trillede frem og tilbage på Hannahs skateboard. Frem og tilbage. Frem og tilbage. Jeg var ude på badeværelset, og vi fik øjenkontakt, i det korte øjeblik, hun var i et mit synsfelt, inden skateboardet susede videre. Frem: “Hej hej mor. Farvel mor” Tilbage: “Hej hej mor. Farvel mor” osv.

Rimeligt banalt, men vi morede os kosteligt, og hvinede begge af fryd og grin. Jeg tænkte, hvor rart det måtte være for Rebekka at lege sådan en titte-bøh-agtig leg igen og være helt lille for en stund. Men efter sådan ca. 19 stk. Hej hej og farvel, siger hun:

Nu er det ikke sjovt mere, vel?

Ej, det er det vel egentlig ikke” svarede jeg

Godt, for så behøver jeg nemlig ikke gøre det mere“!!

Her har hun i øvrigt fotograferet sin mus, der har overtaget skateboardet:


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 4. februar 2011 kl. 09:40 | Permalink

  Hvor kært! Nogle gange leger Marius på 5 baby igen. Og jeg siger ham bestemt ikke imod, når han lægger sig på mit skød (omend han jo ikke rigtig kan være der mere) og putter sit hoved ind til min mave.

  Har tildelt dig en blogaward, hvis du har lyst til at være med. Du kan læse mere ovre hos mig. Ha’ en dejlig weekend Louise

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.