MENNESKEHEDENS FÆLLESSKAB (store ord en fredag formiddag!)

Jeg kendte ikke noget, der hed xtrafamily.dk

Indtil for nylig, hvor jeg blev opfordret til at være gæsteskribent derinde. Men det er et så fint sted i cyberspace, der gratis og reklamerit skaber forbindelser mellem mennesker, der søger familierelationer, fordi de af en eller anden grund står alene. Så jeg ville rigtig gerne bidrage med et indlæg. Det handler om menneskehedens fællesskab, og jeg bliver selv så glad og optimistisk af ordene. Du kan læse mit indlæg her, hvis du har lyst.

PS: Og hvis du på nogen måde føler dig ensom, eller kender nogen der gør, så læs her, hvor rart det der xtrafamily.dk lyder, når de beskriver sig selv:
Xtrafamily.dk bringer de mennesker sammen, der ønsker relationer på et sandt og meningsfyldt plan; de tætte bånd, hvor rummeligheden, tolerancen og forventningerne går op i en højere enhed.
Du kan være i en familie med overskud. Den enlige med krudt i. Indvandreren med gå på-mod eller den efterladte med håbet i behold. Du kan være geografisk adskilt fra din oprindelige familie, frasorteret på grund af handicaps eller blot være ensom og modig.
Du kan være forældreløs, du kan mangle en søster eller en bror, måske er du barnløs eller er blevet ”det sorte får”. Du kan ønske dig en bedstemor/bedstefar eller savne ”bedstevennen/bedsteveninden”, du aldrig fik.

Lige præcis der kommer xtrafamily.dk ind i billedet og vil hjælpe dig på vej. Vi skaber muligheden for bekendtskaber af værdi – også for dig/jer, der blot trænger til at møde nye mennesker

PPS: Der er stadig få ledige pladser til min miniworkshop på mandag med konkrete idéer til Mere nærvær og mindre skældud. Arrangementet afholdes af AOF, og det er her, man melder sig til.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 30. september 2011 kl. 16:36 | Permalink

  Louise! Hold da op! Det var dog et fantastisk indlæg du har skrevet hos xtrafamily.dk! Sikke store og helt utrolig smukke ord. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive, udover tusind mange tak for dem. TAK!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.