MEDITATIONSINSTRUKTØR

Jeg kan på det varmeste anbefale denne uddannelse til meditationsinstruktør. Jeg har nemlig arbejdet sammen med underviserne, Charlotte og Mads Brønsted fra konsulentgruppen Soulvision i mange år, og ved hvilke uvurderligt fine formidlingsevner og mangeårige meditationserfaringer, de har.

Uddannelsen er målrettet undervisere, pædagoger og forældre, der ønsker at bruge meditation og visualiseringer i arbejdet og samværet med børn og unge. Og på den måde bidrage konstruktivt til mere energi, stressreduktion, bedre helbred, øget koncentrationsevne hos børnene og dem selv – blot nogle af de veldokumenterede virkninger, meditation har ift. både børn og voksne.

Uddannelsen som meditationsinstruktør forløber over 6 moduler á 3 timers varighed, og det første modul starter om en måned – d. 22. oktober. Prisen er både rimelig og overkommelig, og indholdet enormt spændende – se selv, ved at klikke her.

Bl.a. vil du lære teknikker til at vælge positive emotionelle tilstande, teste tilstandsskift med en hjerterytmemåler, træne koncentration og fokus og selvfølgelig opnå dyb indsigt i meditationstyper særligt målrettet børn og unge. Åh, hvor jeg synes, det er godt, at denne uddannelse ser dagens lys, så flere børn og voksne kan få glæde af at få fat i deres indre ressourcer.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.