MADTIP

Jeg skrev engang et indlæg om heksebryg. Du ved, børnenes kreative udfoldelser udi ‘tøm køkken- og køleskab’ og bland det sammen.

Engang var Hannah så heldig, at bryggen faktisk smagte utroligt godt. Og den har været vores trofaste følgesvend, når der skulle et eller sundt og meget let-at-lave-måltid til, hvis ikke der lige var mulighed for andet. (Eller som morgenmad.) Opskriften er:

Hannahs havregryn-kakao:

 1. En portion havregryn
 2. En skefuld kakaopulver (Altså det sunde uden tilsat sukker.)
 3. Lidt flydende honning
 4. Det hele blandes i tallerknen, mens det røres med mælk / rismælk.

Eksperter siger, at man bliver udmattet, hvis man skal liste alle kakaoens gode egenskaber op, så sundt er det. Og pigerne elsker det altså.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.