MÆRKELIGT INDLÆG. MIG SELV, MIG SELV OG SÅ…MIG SELV

Okay, det kan ikke være lige godt altid, og her er et meget selvoptaget indlæg, hvor jeg ikke giver noget som helst, men bare kræver hele din hånd! Håber du gider læse videre alligevel, for jeg har nemlig et spørgsmål og en bøn:

1: ET SPØRGSMÅL: Måske har du lagt mærke til, at jeg har været til en fotograf. Jeg er selv tilfreds med resultatet, og ville gerne have et billede til at følge mine kommentarer på andre blogs. – Men jeg kan simpelthen ikke huske, hvor det er, man indstiller systemet til det. Ved du det?

2: EN BØN: Jeg er overbevist om, at tanker er med til at skabe vores verden. Kan man forestille sig en dejlig blød lænestol, uden at nogen har tænkt tanken om et rart sted at sidde? Forestille sig en togplan der fungerer, uden at systemet er tænkt igennem først? Forestille sig en gåtur til stranden, uden at have tænkt tanken, at der er dejligt ved det store blå hav?

Min bøn til dig udspringer af dette, at jeg tror på tankens kraft. Jeg vil nemlig bede dig sende en positiv tanke afsted til et forskningsprojekt, jeg inderligt drømmer om at iværksætte. Jeg vil så gerne bidrage med metoder til læreruddannelsen, som ruster lærerne til at skabe positive relationer til alle deres elever. For jeg ved, det er muligt. Jeg ved også, at rigtigt mange lærere allerede gør dette.
MEN der undervises ikke systematisk i det på læreruddannelsen, så det er overladt til tilfældigheder, om eleverne får den kærlige forståelse og de menneskelige udfordringer, de blomstrer ved. Så fedt hvis det bliver dokumenteret sort på hvidt, hvad der virker, så børn og unge i den danske folkeskole alle kan være glade og trygge og få hjælp til at udfolde deres menneskelige potentiale. Levere nogle anvendelige og enkle metoder, som kommende lærere kunne undervises i.

Jeg skal aflevere ansøgningen til sådan et ph.d.-projekt den 17. august, og jeg tror, at processen vil hjælpes godt på vej af din positive tanke – der blot i en håndvending tænker noget a’la “Ej, hvor det lyder godt og spændende. Jeg ønsker, det projekt bliver til noget.” – Men selvfølgelig kun hvis du har lyst. – Og hvis du ikke synes, det er for mærkeligt.

Lad mig slutte dette selvoptaget indlæg med en trumf – nemlig et af de nye billeder af…mig selv. (Taget hos Gitte C Fotografi. Gitte har i øvrigt lige startet et fantastisk skolefoto-projekt op. – Så er du træt af ensartede og halvkedelige billeder uden kant af børnene i børnehaven eller skole, så tjeck linket her ud.)

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

24 kommentarer

 1. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 10:30 | Permalink

  Very nice information,I found your blog on google and read a few of your other posts. I just added you to my Google News Reader. Keep up the good work Look forward to reading more from you in the future.

 2. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 15:00 | Permalink

  very good \o/

 3. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 15:41 | Permalink

  I was very pleased to find this web site.I wanted to appreciate it for this excellent read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you saved as a favorite to check out new stuff you article.

 4. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 20:31 | Permalink

  Really appreciate this post…Hope to see more good posts in the future.

 5. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 23:35 | Permalink

  I appreciate your speculating as it arouses people’s concern today and lets this topic be discussable. We all know about it here.

 6. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 23:50 | Permalink

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 7. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 00:14 | Permalink

  Hello, do You know antyhing about Consolidate DebtBankruptcy Alternatives and Debt Assistance see You

 8. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 01:22 | Permalink

  I like this neat blog! Look at new fascinating information regarding Egypt property and Property in egypt See You!

 9. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 12:42 | Permalink

  thanks good post

 10. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 16:55 | Permalink

  Hello! Look at this nice page florida photographers and wedding photography florida and florida photographers , Bye bye!

 11. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 19:12 | Permalink

  Hello! I simply enjoy eating vegetables especially patatos , See You!

 12. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 20:50 | Permalink

  How are You? Have You ever tried server tanitimlari or knight online or knightonline , Thanks!

 13. Skrevet d. 14. november 2010 kl. 16:39 | Permalink

  Thanks in advance for your speedy reply !. Very nice posting.

 14. Skrevet d. 14. november 2010 kl. 16:54 | Permalink

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Check my site turk ko.

 15. Skrevet d. 15. november 2010 kl. 02:34 | Permalink

  okay.. this post made me thinking, order meridia, [url="http://meridia.groupsite.com"]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, %DD,

 16. Skrevet d. 15. november 2010 kl. 13:46 | Permalink

  thanks good post

 17. Skrevet d. 16. november 2010 kl. 21:59 | Permalink

  How are You? I simply wanted to write you one thing.. check those website natürliches Potenzmittel and natürliches Potenzmittel and natürliches Potenzmittel! Thanks!

 18. Skrevet d. 18. november 2010 kl. 08:40 | Permalink

  Appreciation for yet another great article. I’ve got a demonstration next few days, and I’m on the look out for this sort of information and facts.

 19. Skrevet d. 19. november 2010 kl. 16:24 | Permalink

  Hello, please see my pages if You are interested in home asembly jobs or maybe produt assembley jobs at home or work at home sewing. Ciao

 20. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 15:18 | Permalink

  Interesting thoughts, I saw similar article click and website and Feed

 21. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 16:38 | Permalink

  Interesting thoughts, I saw nice movies at porno video, thanks!

 22. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 23:15 | Permalink

  This website is awesome. I constantly come across something new & different right here. Thank you for that data.

 23. Skrevet d. 22. november 2010 kl. 21:22 | Permalink

  You like fitness? You do not have to go to the gym anymore try Ab tronic x2!

 24. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 09:55 | Permalink

  WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. ;)

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.