LIVET ER SKØNT

Prøv lige at se på disse billeder:

Lagde du mærke til, om der skete noget, mens du kiggede? Når jeg ser den slags livsbekræftende dejligheder, så opdager jeg tit, at minE skuldre sænker sig. Kroppen giver slip på nogle af sine spændinger. Der spreder sig en ro og dyb tilfredshed indeni, og det er lettere at trække vejret i bund.

Det er rart. Og det er helt utroligt sundt at kunne rette fokus mod noget opbyggeligt og givende i løbet af hverdagen. Det bygger det overskud op, som gør, at vi virkeligt kan se ind i vores børns sjæle. Så deres vidunderlighed kan vække genklang i os selv. I noget dybt inde i os, som vi ikke kan mærke, når skuldrene er trukket op om ørerne, og vejrtrækningen er hektisk, og maven er spændt.

Så skab smukke steder i dit hjem, hvor du kan mærke dig selv og livet omkring dig. Eller besøg skønne steder. Eller lyt til dejlig musik. Eller se dejlige ting på tv-skærmen. Verden er bare så skøn, og vi skal sådan set bare huske at bemærke det. Så bliver alting sommerfuglelet og kan skabe modvægt til det, der føles tungt.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 21. august 2011 kl. 08:20 | Permalink

  Jeg bruger billeder mange steder i mit hjem, og jeg bruger dem meget bevidst. Jeg er også begyndt at bære nogle på mig, i min pung, i min kalender, taske, som minder mig om det smukke og lette i livet. Man kan også bevidst bruge fotos eller billeder af ting som man tror på. Det kan være et foto af Jesus, Buddha, Krishna, alle mulige, hvor man ikke nødvendigvis behøver tilhøre den religionsretning, men fordi de minder én om noget som er godt og rent.
  Personligt bliver jeg meget glad af alle mulige fabeldyr, fordi de minder mig om at intet er som vi tror det er og at der er så meget mere magi tilstede i denne her verden, hvis vi bare tør række ud efter det.
  TAK for et dejligt indlæg Louise! ELSKER din blog!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.