LÆNGSLER OG LEVERPOSTEJ

I går skulle Annamette Fuhrmann sidde i sofaen i “Lounge” med sin mand, inden jeg gik på. Annamette kan skrive, så man ofte griner højlydt, mens man læser.

Og i går gjorde hun mig helt rørt, da hun fortalte om hensigten med sin splinternye bog Længsler og Leverpostej – min længsel efter kys, knald og kærtegn, der blev væk, da der kom børn. Pointen var, at det ér hårdt at være småbørnsforældre og rigtigt mange bliver skilt undervejs.

Annamette sagde, at hvis hendes bog bare kunne hjælpe 3 forældrepar til at blive ved med at tro på kærligheden og hinanden og stå årene med små børn igennem sammen, så var hun glad. Når de så kommer ud på den anden side af træt med træt på, kan de dér vurdere, om de egentlig er vokset helt fra hinanden eller ej.

Jeg fik i hvert fald lyst til anbefale bogen, der hudløst ærligt lukker os ind i den virkelige virkelighed. Så man måske ikke føler sig så alene, når bleer og ammeindlæg er ved at vokse en over hovedet.

Du kan se Annamette fortælle om bogen lige her i “Lounge”.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 12. juni 2012 kl. 14:36 | Permalink

  Skønt motivation for at skrive en bog! kærligheden har ikke de bedste vilkår, så der er brug for den hjælp…

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.