LÆNGE LEVE NÆRVÆR. TAK FOR PÅMINDELSEN REBEKKA

Mor, jeg bliver forvirret, når du står op“. Rebekka og jeg skulle spille wii, og vi startede med at ville skabe et nyt menneske sammen, men hun styrede remoten, og så kunne jeg jo liige lægge lidt tøj sammen, rede seng, alt imens jeg vældig nærværende svarede på, om figuren skulle være lys eller mørk i huden og have en stor eller lille næse. Vi kvinder er jo så gode til multitaske, så hvad er problemet?

Problemet er, at jeg ikke var nærværende og ikke havde ro på, som var det, både Rebekka og jeg netop på det tidspunkt havde rigtigt meget brug – efter indledende sommerferiedage med for mange arrangementer for tæt på hinanden. Når vores krop er i bevægelse, er vores indre det også, men nogle gange har begge godt af at stoppe helt op – yangtid skal forenes med yintid. Tak for påmindelsen Rebekka. Jeg sætter mig ned og bliver fuldstændigt grebet af det wii’eri, og tid og rum forsvinder.

Nå, men vi voksne er jo ikke altid så lærenemme, så lidt efter skulle jeg fikse en neglerod, Rebekka havde, og jeg for lidt rundt om mig selv – bryggede bl.a. en kop te og pakkede en taske – inden jeg ville sætte mig til rette. – Uden at have opdaget, at pigebarnet gik bagefter mig, mens hun tålmodigt ventede på, at jeg ville gøre det, jeg havde lovet for efterhånden et stykke tid siden. Men pludselig hørte jeg hendes venlige stemme: “Mor, du er nødt til at stå stille for at kunne ordne den neglerod.
Tak for påmindelsen Rebekka. Nu sætter jeg mig, kigger dig ind i øjnene, ordner negleroden, og du klapper glad på mine hænder, og begynder at synge ‘klappe klappe kage’, som vi ikke har gjort de sidste 4 år, tid og rum forsvinder og der er bare glad kærlighed.
Længe leve nærvær. Og længe leve, at man kan lære det af sin 7-årige datter.

Hvis du vil have en skattejagtopgave, hvor skatten er det vidunderligste piletræ, som der med lidt god vilje sagtens kan sidde 3 mennesker i, og som man kan gå ud i og få kun lidt våde fødder, så følg dette spor: Gå ind i Østre Anlæg. Find den sjove legeplads. Led efter skibet. Gå til højre langs søen. God jagt. Det er en vidunderlig skat, se bare:

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

16 kommentarer

 1. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 09:23 | Permalink

  Great! Thanks for post

 2. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 15:40 | Permalink

  Great! Thanks for post

 3. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 17:50 | Permalink

  That is some inspirational stuff. Never knew that opinions could be this varied. Thanks a lot for all the enthusiasm to offer such useful information here.

 4. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 21:28 | Permalink

  Tiles also matters to any kind of house or office.It looks great as well as decorative..

 5. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 00:37 | Permalink

  very good \o/

 6. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 05:55 | Permalink

  I love Your nice page! Read this fascinating news about Egypt property and Property in egypt See You!

 7. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 10:15 | Permalink

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 8. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 18:13 | Permalink

  Hello, check those blogs regarding wrexham web design and web design wrexham, See You

 9. Skrevet d. 14. november 2010 kl. 14:40 | Permalink

  Just thought i would comment and say neat design, did you code it yourself? Looks great. Pleae visit Spy Equipment and spy gadget!

 10. Skrevet d. 15. november 2010 kl. 02:06 | Permalink

  Awesome information, thanks to the writer. Its comprehensible to me now, the usefulness and importance is tremendous. Thank you once again and good luck!

 11. Skrevet d. 15. november 2010 kl. 15:58 | Permalink

  thanks good post

 12. Skrevet d. 15. november 2010 kl. 22:13 | Permalink

  This is twice now i’ve landed on your blog in the last 2 days hunting for totally unrelated things. Since that please visit my site Jupiter Jack Hands Free Cheap Jupiter Jack Jupiter Jack Hands Free

 13. Skrevet d. 18. november 2010 kl. 05:15 | Permalink

  Hi webmaster, commenters along with anybody else !!! The weblog is certainly excellent! Tons of terrific details and creativity, each of which most of us want! Keep ‘em coming… you all perform such a fantastic job at such Aspects… cannot convey to you just how much I, for one treasure all you do!

 14. Skrevet d. 18. november 2010 kl. 21:45 | Permalink

  How are You, please see my sites if You are interested in companies needing assemblers from home or maybe s.a.s.e home assembly-bg or paid to assemble. Bye

 15. Skrevet d. 19. november 2010 kl. 16:28 | Permalink

  Hi, please visit this websites if You are interested in assemble pins job or maybe work from home craft/assembly jobs and legitimate assembley at home jobs. Bye

 16. Skrevet d. 22. november 2010 kl. 02:31 | Permalink

  I found your weblog on google and check several of the early posts. Preserve up the excellent operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading through additional from you later on!…

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.