KVINDELØB

Jeg skal løbe med i sådan et kvindeløb i aften med nogle veninder. Men jeg er den eneste, der slet ikke i form, så i går aftes så jeg vist lidt bekymret ud. Men så var Hannah så sød at give mig 4 gode råd:

“Husk du har meldt dig for sjovt, så bare hav det sjovt.
Og tænk på det bare er en halv time, så du kan sagtens give alt, hvad du har i dig
Og hvis solen skinner så luk øjnene og mærk solen og få energi
Og bare hold det samme tempo hele tiden.”

Sikke en gave at være mor.
Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Louise T.
  Skrevet d. 27. maj 2013 kl. 09:17 | Permalink

  Kloge ord fra Hannah :-)
  Og fra en løber til dig… Hellere langsomt i starten og så hurtigere til slut – det er sådan jeg kommer igennem mine halvmarathon(s) – med første halvdel i langsommere tempo end sidste halvdel :-D
  Go’ tur! Jeg hepper på godt løbevejr først ( som ikke nødvendigvis er det samme som godt picnic vejr ;) )

  //Louise

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.