KAVALKADE af TIPS TIL HVERDAGEN

Jeg har planlagt en lille nyhedsbrevs-kavalkade. (Det ord bruger vi for lidt – prøv lige at smage på det… K A V A L K A D E). Og jeg synes såmænd, at den er værd at få fingrene i. Se, hvad der venter de næste 3 uger, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet: (Det gør man lige derude til højre i det lilla felt.)

 1. I det 1. nyhedsbrev får du 3 enkle tips til at hjælpe dit barn, når det helt har mistet balancen. Til de situationer i hverdagen, hvor barnet synes uden for rækkevidde – er hysterisk, overtræt, trist, skuffet, vredt – mens du faktisk selv (endnu i hvert fald!) er helt ok.


 2. Det 2. nyhedsbrev giver dig nødhjælpsudstyr til de tidspunkter i hverdagen, hvor alting brænder på, og både børnene og du selv er nede i en bølgedal – et par fif der hjælper til at skuden ikke synker helt.


 3. I det 3. og sidste nyhedsbrev i den lille kavalkade får du en hel række af idéer til at finde de gode bølger, der kan få jer begge videre – ud af suppedasen med fornyet styrke og mere overskud.

Såmænd reklame her fra morgenstunden af. Jeg håber, det er ok. Men det vil være dejligt at se dig på nyhedsbrevslisten senest på mandag, så jeg også kan sende de mange tips til dig. – Inspiration til en hverdag med mere overskud og glæde og færre trættende konflikter. (Det ville altså blive for lange indlæg her på bloggen. Derfor kommer de i nyhedsbrevet.)

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Skrevet d. 6. januar 2011 kl. 21:38 | Permalink

  Har modtaget dit nyhedsbrev i dag, og glæder mig til at fordybe mig i det om lidt! :)

  Kh Sanna

 2. Skrevet d. 7. januar 2011 kl. 06:48 | Permalink

  Tak for dine kommentarer Sanna. Er glad for, du vil bruge tid på læsningen af mine ord.

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.