KÆRLIGHED OG PORTRÆTTER

Hvis du vil have fat i de dybeste rødder langt inde i hjertekulen, så se de her 45 sek., der på en helt utrolig sød måde viser, hvordan vi bedst hjælper vores børn – med kærlighed.

Jeg er rigtig taknemmelig. Har i et stykke tid tænkt på, at jeg gerne ville have indsat et par nye billeder af mig selv her på holdaf.dk, for de er efterhånden flere år gamle dem, der er her. Forleden blev jeg interviewet af en journalist til Uddannelsesbladet.(Siger til når bladet udkommer.) I den forbindelse blev der sendt en fotograf hjem til mig – og søreme om han ikke gavmildt giver mig lov til gratis at bruge billederne, han tog af mig. Altså, hvor heldig har man lov at være. Han hedder Mikkel Østergaard, og var så behagelig og professionel.

Artiklen handler om betydningen af, at man som lærer holder af sine elever – og fotograf-Mikkel fandt på, jeg skulle stå med en hjerteballon. Ej, hvor jeg frygtede det blev plat, men det er sådan set ret fint, synes jeg.

Han tog mange – her er et par andre:

Bortset fra mærkelige folder på maven (!) er jeg godt tilfreds.

P.S: For din egen skyld, så tjek lige det ubeskriveligt søde link ud, jeg skrev om foroven.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

3 kommentarer

 1. Gry Cohrt Hillgaard
  Skrevet d. 27. november 2012 kl. 22:24 | Permalink

  Skønt skønt link – og skønne billeder også :-)
  Tak for en dejlig blog med gode, kloge, kærlige og brugbare input!

 2. Katja Klinge
  Skrevet d. 27. november 2012 kl. 22:42 | Permalink

  Louise, de eneste folder der er på billedet, er dem, der er lagt “på den rigtige måde” og dem, hvor du folder dig ud som den SKØNNE og bidragende person, du er. Hjertet hører i dén grad hjemme.

 3. Mette
  Skrevet d. 28. november 2012 kl. 10:24 | Permalink

  Ham er jeg også blevet fotograferet af til uddannelsesbladet, han er smadder flink – og dygtig! Det var dog i en anden anledning: Vi var 5 lærere der blev fyret fordi vi ønskede en overenskomst….Jeg glæder mig til at læse artiklen!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.