KÆRLIGHED OG MADPAKKETIP!

Jeg tror på, at kærlighed gør os i stand til at se. Til at se meget mere end det, der kan øjnes på overfladen. Enhver der elsker en anden, kan se det menneskes indre skønhed, og kommer derfor til at elske mere.

Det er derfor, det er vidunderligt for vores børn at blive set på af kærlige øjne. Fordi de dermed bliver forstået på et langt dybere plan, end når vi blot irriteres over ridserne i lakken og mælken, der vælter. Og jo mere vi ser på os selv med kærlige øjne, jo mere kan kærligheden stråle i vores blik, når vi ser på omverden.

De tanker tænkte jeg i går aftes, da Mikkel og jeg havde set den gribende Jane Eyre, og dem ville jeg såmænd bare lige dele.

Og her kommer nu et fuldstændig down-to-earth-tip – om madpakker. For smilet på pigernes læber i morges, da de så hvilken madpakke, de fik med, er værd at dele.

Varm noget hakket kød (quorn-fars som vegetar) med tomat fra glas/dåse, oregano, salt og peber. Fordel massen ud på et pitabrød. Læg et par skiver ost ovenpå og sæt mini-pizzaen ind i ovnen i ca. 10 min.

Det gjorde jeg i morges, og som nævnt smilede Hannah og Rebekka over hele 5-øren, da de så pizzaen i deres madkasse. Og det var vitterligt hurtigere end at smøre et par halve rugbrødder. Så hermed er madpakketippet givet videre.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Marie
  Skrevet d. 14. august 2013 kl. 07:48 | Permalink

  Det minder mig om at jeg efter sommerferien i min iver for at lave verdens bedste madpakker “fra nu af” lavede en kæmpe portion vildt lækre og saftige pizzasnegle. Min datter (4½ år) sagde efter en uge at der altså ikke behøvede at være pizzasnegl i madkassen hver dag. Hun foreslog hver anden dag. Så kunne jeg stå der og samle min hage op.

  Variation er det vigtigste tip til en god madpakke til (de fleste) børn! Jeg ved jo at der også er børn der insisterer på at få det samme med hver eneste dag.

  Jeg vil prøve at lave dine minipizzaer på en overskudsmorgen :-)

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.