KÆRLIGHED – OG 8 ANDRE TIPS TIL AT LEVE GODT

Jeg får nyhedsbreve fra Caroline Fibæk, der ved en hel masse om at få overskud og nydelse ind i livet – bl.a. vha. lækre kager:-) Forleden sendte hun 9 tips til at gøre det bedste for vores helbred. Se det skønne tip 9:

Tip 9. Øs ud af din kærlighed
Kærlighed reducerer stress og styrker immurespons hvilket giver dig en større modstandskraft overfor sygdom og infektioner. Fokuser på det og dem du elsker – det giver dig en stor antidosis mod ubehagelige oplevelser du kan møde på din dag. Kærlighed gør dig lykkelig og lykkelige mennesker lever længere. Fokuser på kærlighed og find flere mennesker og ting at elske.

Hvis du vil se de 8 andre tips, så kan du klikke her.

Rigtig god weekend – og undskyld her har været så stille. Dagene er fløjet, og jeg har været mærkelig distræt i løbet af ugen. Så når jeg ikke har arbejdet, lavet mad, spillet kort med familien, gået tur med Manna, støvsuget og den slags, så har jeg gået rundt og nipset blomster og set lidt fjernt ud i luften. Måske er det ens system, der bruger energi på at omstille sig fra vinter til forår.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.