JULEAFTEN

Jeg lovede forleden, at jeg ville give svar på nogle af de spørgsmål, som vi ikke nåede at vende forleden til interviewet i Mor Lounge. Men der er lige noget teknik, der skal fikses, før jeg kan se spørgsmålene, men så snart det lykkes, svarer jeg fluks.

Da jeg er en juleelsker af rang, synes jeg, det da er oplagt med endnu et juleindlæg – håber du er enig. Så hermed får du mit tip til den bedste Juleaften med børn…

Min svoger talte engang med en lokomotivfører. Han var tit nødt til at tænke julen alternativt, fordi han skulle styre S-toget, når mørket sænkede sig, og det blev juleaften. Julen i hans familie begyndte derfor allerede om dagen, og da min svoger hørte det, fik han en lys idé.

Hvis du vil læse, hvad idéen præcist går ud på, så se min artikel om Juleaften inde på Børn i byen. Den rummer også 3 tips til at børnene nyder hele aftenen og ikke bare skriger på den næste gave.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 10. december 2012 kl. 13:08 | Permalink

  Det er så genialt det der. Jeg gad godt at min tante og onkel, som vi skal holde jul hos i år, ville rykke det hele for ungernes skyld. Problemet er bare, at de eneste børn der kommer, er mine. Fremover skal vi vist indføre det – og så må julen jo holdes der hvor der er mulighed for fleksibilitet, eks. hjemme hos mine egne forældre (ungernes mormor og morfar), for de er helt sikkert med på ideen :-)

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.