Oplæg for forældre

Jeg har i mange år afholdt foredrag og workshops. Det sker i en varm atmosfære med konkrete tips og øvelser, der sørger for, at den viden, jeg formidler, kommer ind under huden på alle deltagere. Oftest handler mine workshops om, hvordan man kan få mere glæde og mindre skældud i hverdagen, og om hvordan man får det bedste frem i sit barn i hverdagen. Men jeg kan sagtens tilpasse indholdet til jeres ønsker.

Jeg kommer gerne ud i mødregrupper, daginstitutioner, på skoler til forældremøder eller i personaleforeninger. Kontakt mig om jeres behov, og jeg kommer med et fornuftigt prisforslag.

Forældre, der har oplevet mine workshops, siger bl.a.:

 • Du er meget ærlig, kærlig og åben – og du har mange værdifulde pointer, som tilmed er videnskabeligt bevist.
 • Vildt godt og brugbart med egne erfaringer, forskning, og værktøjer til at tage med hjem i sin egen hverdag.
 • Elsker at hun bruger sig selv og eksempler fra sit eget liv. Det gør det hele levende og lettere forståeligt. Taler ikke henover hovedet på en.
 • Rigtig god og konkret inspiration, både til eftertanke og til at udvikle mig selv, men også råd og idéer til hverdagen.
 • Det levende, ærlige og energiske virker godt og gør et indtryk, man sent glemmer.
 • Jeg fik en masse aha-oplevelser.
 • Super lærerigt – fedt at få sat ord på de følelser vi alle har indeni.
 • Meget troværdigt og kompetent.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.