Forældrerådgivning

Jeg kan hjælpe dig, hvis du fx oplever:

 • at det er for trættende at gentage de samme ting igen og igen, uden at dit barn lytter
 • at du ikke forstår dit barns reaktioner i bestemte sammenhænge
 • at du og dit barn er meget langt fra hinanden følelsesmæssigt
 • at det er svært at styre dit temperament, og du gerne vil undgå at råbe og skælde ud
 • at du mangler overskud i forhold til at hjælpe dit barn med at udfolde sine unikke ressourcer

Om forløbet

1. gang jeg kommer på besøg hos jer, er det i en god times tid for at lære dig  og børnene at kende. Ulvetime og nullermænd ser jeg gennem fingre med. Her er det først og fremmest mødet med børnene, der er vigtigt. Jeg har en meget skarp intution, der giver mig en særlig oplevelse af dybder i børns væsen. Den indsigt kan hjælpe dig til at se på dit barn med nye, friske øjne.

Kort tid efter har vi voksne en personlig samtale af ca. 2 timers varighed, hvor jeg trækker på al min viden, erfaring og bruger min intuition ift. de konkrete udfordringer i jeres familie. Sådan at du kan få de redskaber og råd, der kan hjælpe hele familien med at få en mere positiv hverdag.

Et par uger efter har vi en opfølgende samtale i telefonenfor at sikre, at de nye erkendelser bliver en fast del af hverdagen.

Hvad koster det?

Prisen for hele forløbet er 3.000 kr. Men hvis du vælger at give skriftlig ris eller ros efter forløbet, koster det 2.750 kr.  Oveni lægges der 1,5 kr. per km. i kørselspenge. Send en mail med en kort beskrivelse af udfordringerne i familien – jeg vil meget gerne hjælpe jer.

Et alternativ er, at vi taler sammen over telefonen, og her er prisen for min rådgivning 350 kr. i timen og 80 kr. for hvert påbegyndt kvarter.

Ring 6035 1614 / skriv til louise@holdaf.dk helt uforpligtende for at høre om mulighederne for, at jeg kan hjælpe din familie til at få en gladere hverdag.

Forældre jeg har ydet rådgivning har bl.a. udtalt:

 • Jeg ringede til dig fordi jeg havde set dig ved et foredrag og tænkt; Det er da lige dig jeg kan bruge! Jeg synes du havde sådan en god blanding af hjerte, personlig erfaring, engagement, klogskab og fornuft – og så selv to børn. Og bare en utrolig sympatisk og seriøs person.
 • Jeg vil kalde det et meget sundt og livsbekræftende forløb – som alle forældre egentlig burde have muligheden for. Jeg blev fyldt med selvtillid og bekræftet i, at det er rigtigt det jeg gør som forælder, at jeg er ’god nok’. Men jeg blev også udfordret – på en kærlig måde. Med spørgsmålet; Hvis behov er det du opfylder? Dit eget? Eller barnets? Og det var rigtigt sundt!
 • 1000 x tak for super dejlig og konstruktiv rådgivning fra hjertet. Det kan jeg virkelig bruge. Du har virkelig mange guldkorn

Til spørgsmålet: Hvad har I fået ud af Louises forældrerådgivning bliver der svaret:

– At respektere vores børn for det de er – ikke det vi gerne vil have de skal være

– At se det hele i et større perspektiv – en gang dårlig opførsel resulterer ikke nødvendigvis i en fremtid som ungdomskriminel, og børn skal også have lov at gøre lidt oprør

– Lidt større fokus på hvad det gør ved vores børn når vi råber af dem – og at det ikke hjælper på situationen

– Da vi snakkede gik det op for mig, at der jo var meget mere i det end det, end det jeg lige umiddelbart troede var problematikken og kernen. Og det var også virkelig gavnligt at få snakket om alt det andet – og blive lyttet til og taget alvorligt. Da vi så skulle snakke sammen den sidste gang – ja, så havde jeg egentlig helt glemt, hvorfor – glemt hvad problemet egentlig var, det var meget fjernt. Det må jo virkelig være tegn på, at det var ’overstået’. Jeg vil ikke altid sige, at det er overstået nu, jeg synes det popper op engang i mellem, men jeg synes jeg har fået nogle gode redskaber til at tackle problematikken. Når det dukker op igen finder jeg dit papir frem igen og mine egne noter med nogle gode erkendelser som jeg nåede frem til i processen.

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.