Jeg tilbyder

Oplæg på skoler og gymnasier. Med udgangspunkt i min ph.d. om læreres relationskompetence, giver jeg viden og konkrete redskaber, der kan understøtte positive lærer-elev-relationer. Læs mere her.

Forældrerådgivning til dig, der ønsker at se på dit barn med nye øjne. Og på den måde løse tilbagevendende konflikter i hverdagen og hjælpe dit barn med at udfolde mere af sit menneskelige potentiale. Læs mere her.

Oplæg til forældre – fx i mødregrupper, personaleforeninger, til forældremøder i daginstitutioner og på skoler. Bl.a. om at få mere glæde og mindre skældud i hverdagen. Og om at få det bedste frem i sit barn i hverdagen. Læs mere her.

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.