JEG SKAL I RADIO24SYV I MORGEN KL. 12.07

Jeg skal i radio24syv i morgen og tale om skilsmisse i det skønne program Ibens. Det er kl. 12.07-14.00. Det er et vigtigt emne at reflektere over, men ingen af os kan vide, hvad der er den bedste beslutning for andre. Om man skal blive sammen eller gå fra hinanden.

Jeg ville dog ønske, at mange forældre havde færre forventninger til hverdagen sammen, mens de har småbørn. Det er ofte sur ble, natteroderi og überpraktisk logistik. Der skal så meget trænes i at se det store i det små, holde ud og holde sammen – og så kan der i rigtig mange tilfælde åndes lettet op sammen, når børnene når skolealderen. Det er så meget værd at vente på for mange af os. Men selvfølgelig er der undtagelser – fx hvis kærligheden måske aldrig har været der.

Jeg glæder mig til at debattere emnet med andre – i panelet og lyttere som ringer ind.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.