JAHHH

Når jeg holder workshops har jeg mere end 1000 ting på hjerte. Og forældrene har så mange ting, de vil spørge om. Og vi løber altid tør for tid, lige når det er allermest spændende.

Derfor er jeg her til aften helt vildt begejstret. For jeg har netop lanceret en heldagsworkshop om at blive den forælder, du drømmer om at være. Hvor der vil være al den tid til fordybelse, vi behøver. Og hvor jeg deler al min ypperligste viden om, hvordan vi i hverdagen får det bedste frem i vores børn. Med god tid til at få arbejdet både viden, tips og redskaber ind under huden. Og relatere det til, du netop går og tumler med i hverdagen.

Jeg glæder mig helt vildt til denne dag og er så glad indeni over, at jeg har afsat tid til at holde workshoppen indimellem min forskning, for jeg ved, det bliver en fantastisk dag. Du kan læse meget mere om alt det, dagen vil bringe lige her.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.