INGEN ER PERFEKT

I december måned blev jeg interviewet af journalist Nadia Louise Kristensen, hvor jeg bl.a. fortalte om:

 • min største udfordring som mor,
 • mine 3 bedste råd til at få det bedste frem i vores børn,
 • konkrete idéer til rare måltider
 • hvordan du kan håndtere søskendekonflikter
 • en enkel øvelse der giver dig indre ro og forebygger stress

Det interview blev jeg mindet om for nyligt, da jeg fik denne søde mail af en mor:

Jeg vil bare sige dig tak for et fantastisk interview du sendte ud lige før jul. Jeg hørte det først i går. En sten faldt fra mit hjerte. Og jeg tænkte for første gang i meget lang tid. Der er håb for mig og min familie selvom vi er på vej, så gjorde dette interview forskellen.

Jeg har jo fulgt dig længe. Du sagde så mange fine ting og det var lige det der skulle til for mig. Da det længe har været bebrejdelsen mod mig selv ved ikke at være en perfekt mor. Jeg kunne pludselig se, hvad det er der har spændt ben for os/mig.
Endnu engang. Tak Louise.

Jeg blev bare så glad for, at jeg havde styrket lysten til at være god ved sig selv som forælder. Ikke bebrejde os selv, at vi ikke er perfekte. Ingen er perfekte.

Måske har flere derude brug for at blive mindet om det – krydret med konkrete tips til hverdagen – så derfor indsætter jeg lige en gang til linket til interviewet her på bloggen. Det er lige her, du kan høre og se med, hvis du har lyst. (Du skal indtaste mail og navn – bliver ikke brugt til noget), og så kommer Nadia og jeg frem på skærmen, og du vil se mig drikke masser af te undervejs af min yndlingskop.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Conni
  Skrevet d. 9. marts 2013 kl. 21:27 | Permalink

  Åh… Øv det ville jeg så gerne have set/hørt, men min kære computer bliver ved med at sige at hjemmesiden ikke findes :(
  Tak for en dejlig blog – følger den hver dag.
  Kh Conni

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.