INFO-AFTEN D. 29/1 OM FULDSTÆNDIG FANTASTISK OG NYTÆNKENDE SKOLE

Ønsker du en skole til dit barn, der danner rammen for et glædesfyldt, meningsfuldt og udviklende barneliv, så kan du være glad for, at Helle Feldthaus gør Zofiaskolen til en realitet til sommer et naturskønt sted i Nordsjælland. Nøgleord for skolens liv er ligeværdighed, essens og passion og nærvær.

onsdag d. 29. januar kl. 19-21 er der informationsmøde, hvor du kan møde holdet bag Zofiaskolen og høre mere om skolens ‘hvorfor’ og ‘hvordan’. Aftenen er hos SIGNAL Arkitekter på Østerbro. SIGNAL er eksperter i at skabe inspirerende læringsmiljøer for elever og lærere, så det er bestemt en fordel, at direktør i SIGNAL, Per Feldthaus, er Helles mand. Adressen er Århusgade 88 2. Sal, København Ø.

Kom og hør om en meningsfuld skole – om pædagogikken og hvordan en skoledag bliver, om hvor vi planlægger at placere skolen, om hvad det kommer til at koste at gå på skolen, om ansættelser og naturligvis med plads til at stille masser af spørgsmål.

Læs Helles utroligt interessante blogindlæg om hendes erfaringer med at erstatte uro og forvirring i indskolingen med fordybelse og engagement her.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Katrine
  Skrevet d. 22. januar 2014 kl. 11:20 | Permalink

  Hej
  Jeg er interesseret i at komme til infomøde på Østerbro.
  Jeg skal lige høre, om i også starter 4. Klasser?
  Mvh
  Katrine Nordstrøm

 2. Skrevet d. 24. januar 2014 kl. 14:20 | Permalink

  Kære Katrine,
  Tak for dit spørgsmål. Ja, planen er, at skolen starter med elever fra 0-6. klasse. Hvis der kommer mange henvendelser vedr. ældre børn end det, så tager vi den derfra.
  Rigtig god weekend. Håber vi ses på onsdag.
  Mange hilsner fra Louise

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.