IKKE SÅ MANGE ORD.

Jeg har mange ord indeni. Derfor er jeg lykkelig for at have en blog, hvor jeg kan lœsse nogle af alle ordene af. Før blev de bare skrevet på små, fedtede sedler, der lå hist og pist, eller gemt et sted i min bevidsthed. Men det var der ikke rigtig nogen, der fik glœde af. Nu kan jeg lykkeligt se, at der rent faktisk er mange, som gerne vil lœse mine ord. Nogle gange er det omkring 500 mennesker. Og jeg får ofte at vide, at de får noget ud af ordene. Så jubler jeg indeni af glœde.

Men på lørdag vil jeg ikke bruge så mange ord. Jeg går og siger det til mig selv, så jeg husker det. Min forœldreworkshop på lørdag kl. 9.30-16, skal nemlig give en masse plads til stille åndehuller for forœldrene, hvor de kan se deres hverdag lidt fra oven. Plads til sparring med andre, der er i samme båd som en selv. Plads til at stille mig spørgsmål om noget af det, der er rigtigt svœrt i hverdagen. Og plads til en hel masse sjove øvelser, der arbejder nye indsigter i sit barn ind under huden. Så hverdagen bliver anderledes, mere rolig og mere glœdesfyldt.

Der er 3 ledige pladser tilbage. Jeg har sat en grœnse på 20 deltagere. Sådan at vi i de skønne lokaler på Knabrostrœde kan tœlles på 2 hœnder. Så der bliver god tid til hver enkelt. Jeg glœder mig virkeligt meget, og hvis du overvejer at tage med, så lœs mere her om hvad dagen vil byde på…Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Louise T.
  Skrevet d. 16. august 2012 kl. 08:16 | Permalink

  Jeg kommer – og jeg glæder mig :-)

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.