I MORGEN

Sidder og lægger sidste hånd på min workshop i morgen fra 19-22. (Der er stadig et par ledige pladser, hvis du har tid og lyst.) Jeg glæder mig særligt meget til denne aften, fordi jeg vil prøvet noget nyt:

Tit er det allermest levende og meningsfuldt, når jeg til en workshop svarer på spørgsmål fra deltagerne, men tit er der så dårlig tid til det. Derfor har jeg besluttet i morgen at give et oplæg på kun en halv times tid, og så lade resten af tiden forløbe som en spørgsmål- og svaraften. Selvfølgelig krydret med øvelser og konkrete redskaber til alle i salen undervejs.

Det er nogle ærlige forældre, der allerede har meldt sig til i morgen og fortalt mig om det, der trækker mest tænder ud i hverdagen. Så her kan du se nogle af de ting, vi med sikkerhed kommer ind på i løbet af aftenen. (Tænker, at selvom du ikke skal med, kan det være værdifuldt at høre om det, der er svært hjemme hos andre, for det er altid rart som menneske at vide, at man ikke står alene.)

 • At kunne sige stop, uden det udvikler sig til kæmpe konflikt.
 • At håndtere hysteri
 • Putte-sovestunder. – Så der ikke går 1 time fra mit barn skal have nattøj på, til vi slukker lyset!
 • Søskendejalousi.
 • Svært at mætte mit barns behov for opmærksomhed
 • Børn, der ikke hører efter
 • Måltiderne

Send en mail til mig på louise@holdaf.dk eller sms til 6046 1614. Alle er velkomne i Knabrostræde 3 i stuen fra 18.30 til at få øko-te, god stempelkaffe og lækkert sundt, og så ‘arbejder’ vi fra 19-22. Hele arrangementet koster 250 kr. Jeg håber, vi ses, for det er sidste gang i meget lang tid, at jeg holder en live-workshop.

Der var, som jeg har nævnt, underskønt i Oxford, så du får lige fornøjelsen af at se nogle snapshots derfra:


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.