I AFTEN – OG ANDRE WORKSHOPS

Er på vej hjem fra min sidste forældreworkshop i lang tid.
Noget af det, jeg elsker mest, når jeg holder workshops, det er, at rigtig mange forældre skriver eller siger bagefter, at:
“Jeg opdagede, at jeg gør rigtig mange ting godt nok.”
Det opdager de bl.a., når jeg siger, at børn ofte ER deres følelser. Det vi mærker som en krusning på vores følelseshav, det er en hel tsunami i børnenes verden.
Så det er klart, at de ofte græder eller lægger sig ned og er virkelig frustrerede.
Det betyder slet ikke, at vi har gjort noget forkert, og vi kan roligt holde fast i vores beslutninger, og bare ikke bebrejde børnene for, at de er dybt frustrerede.

Vi bliver vores egne værste fjender, når vi bebrejder os selv alt muligt og glemmer at være gode ved os selv. Derfor bliver jeg så glad, når forældre opdager, at de er gode nok.
For det giver det overskud, der skal til for oftere at se på vores børn med kærlige blikke.
Det hele hænger jo sammen.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.