HUSMODERTIP!

At få det bedste frem i sine børn, handler i høj grad om at være glad og tilfreds med sin hverdag. For ellers har man ikke det overskud, det kræver at leve sig ind i et barns verden, der fx er blottet for voksen-rationalitet og tidsfornemmelse.

Og at bringe glæde ind i hverdagen kræver ofte ikke det helt store. I hvert fald bliver jeg glad, hver eneste gang jeg bringer dette fuldstændig enkle og totalt virkningsfulde husmodertip i anvendelse.

For har du ikke prøvet at være på grænsen til fortvivlelse over stålvasken i køkkenet, du aser og maser med at holde bare lidt pæn? Og så snart ungerne har vasket hænder i køkkenet, eller der er blevet skrællet kartofler, så er vasken igen groet til i kalkmærker og ser herrens ud.

Men vupti vupti – det er totalt Ajax-reklame det her – snup det stykke citron, du lige har brugt, gnid det henover vasken, skyl efter og VOILA. Vasken er vitterligt så skinnende fin, som var den ny. Og helt uden ridser fra nogen hårde svampe. De brune mærker fra te og kaffe forsvinder ikke helt, men her kan du bruge lidt bagepulver.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Skrevet d. 4. august 2012 kl. 09:41 | Permalink

  … og hvis man inden – man gør vasken ren på denne enkle, lette og miljøvenlige måde – lige drikker saften af 1/2 citron iblandet vand, styrker man sine nyrer, hvilket giver masser af energi.
  Tak Louise.

 2. Skrevet d. 4. august 2012 kl. 15:02 | Permalink

  Tak Lotte. Det er nemlig en forfriskende og udrensende måde at starte dagen på. Godt for kroppen, og godt for miljøet mht. rengøringen – win win:-)

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.