HUMOR OG VASKETØJ

Jeg var i Svendborg i går, og Mikkel er i Slagelse i dag for at arbejde. Så i går morges prøvede vi lige sammen at få et overblik over, hvad huset trængte til, så vi kunne holde at være her.

Jeg lavede den her seddel. Og se så Hannahs kommentar på den, som jeg så, da jeg kom hjem i går aftes.

Er hun ikke skøn. Særligt skøn, da det viste sig, at det var hendes kryds under ‘Lægge tøj sammen’ – 1 bunke med 3 maskiners tøj. Der mangler dog stadig en del krydser, så jeg må hellere se at komme i sving.

P.S. Jeg skrev et nyhedsbrev i går aftes. Bl.a. med citater fra de elever, jeg har interviewet i mit ph.d.-projekt. Og med lidt ord om den sidste workshop, jeg holder i meget lang tid – på tirsdag.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Moster Katja
  Skrevet d. 19. september 2012 kl. 21:11 | Permalink

  Hannah – du har BARE humor :o ) Ha, ha, du er wunderschön (godt, mor også har humor ;o) )

 2. Skrevet d. 24. september 2012 kl. 09:33 | Permalink

  Hey there! I could have swοгn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’ѕ new to
  me. Nonetheless, I’m definitely happy I found it and I’ll bе book-marking
  and сhecking bасk frequentlу!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.