HJERTEBANK

Min tidligere skoleleder og gode ven, Ingelise Hallengren, besøgte os i går. Hun havde gaver med, og pigerne fik hver sådan en fin notesbog. Ingelise har skrevet ‘Hjertebank’ udenpå. Er det ikke et godt ord?

Hun fortalte pigerne, at de kunne bruge den til at skrive noget af alt det ned, der gjorde dem glade. Hun brugte den selv om aftenen, til fx at skrive om et menneske, der havde gjort hende glad. Så faldt hun i søvn næsten med et smil på læben.

Det gav så god mening, at Hannah spurgte, om jeg ville lade lyset være tændt, da jeg havde sagt godnat. Fordi hun gerne ville sidde og skrive lidt i sin nye bog. Og hun var i så godt humør i morges, fordi hun var blevet bevidst om alt det, hun var taknemmelig for i sit gode liv.

Hermed er idéen givet videre. – Også til skolelærere, der kan lade børnene og de unge have stille stunder, hvor de foreviger deres oplevelser af hjertebank i en hjertebank.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.