HJÆLP MIG!

Jeg har lige været på 2 helt vildt gode workshops – om at holde workshops. Og fået en hel masse fantastiske øvelser til at sikre, at deltagerne på mine workshops får forankret den viden, jeg giver. Så ingen går hjem med spændende ord, der hurtigt forsvinder i hverdagens vaner. Men så man i stedet har arbejdet de nye indsigter og redskaber ind under huden, så workshoppen rent faktisk vil gøre en forskel i hverdagen.

Så selvom jeg egentlig har nok at se til med min ph.d., så har jeg sådan en lyst til, at forældre hurtigst muligt får glæde af alt det, jeg har lært. Derfor vil jeg så gerne holde min yndlingsworkshop Mere nærvær – Mindre skældud hurtigst muligt. En workshop der hjælper dig til at skabe en mere glædesfyldt hverdag. Med masser af viden om, hvordan du hjælper dit barn med at udtrykke alt det fine, det rummer. Og med rigtig god tid til at tage fat på og løse det, der skaber flest konflikter i jeres dagligdag.

Men men – spørgsmålet er, om nogen vil med, nu når det endelig er blevet sommer. Jeg forestiller mig nemlig at holde workshoppen i juli eller august måned fra kl. 9.30-16 i København. Der ville blive serveret lækre sandwiches, frugt og sødt til teen og kaffen, og du vil få et hæfte med workshoppens bedste pointer, tips og redskaber med hjem. Prisen vil ca. være 550 kr.

Og her kommer min bøn til dig: Hvis en sådan forrygende dag med maksimalt udbytte lyder som noget, du kunne have lyst til, så skriv helt uforpligtende til mig på louise@holdaf.dk eller læg en besked her på bloggen. Jeg vil være så taknemmelig for at høre, om du ville kunne deltage, hvis workshoppen lå i juli eller august, og om du ville foretrække hverdag eller weekend. For hvis ingen kan i sommertiden, venter jeg med at tilbyde workshoppen til efteråret.

På forhånd mange tak kære du.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Skrevet d. 4. juni 2012 kl. 23:19 | Permalink

  Rigtig god idé.
  Jeg vil gerne skrives op / være med.
  For mig vil det være bedst med en weekend-dag f.eks. en af disse 11, 12, 18, 19 august.
  Kærlig hilsen
  Betty Engelst Frederiksen
  tel 2218 3616

 2. Pia Kivlen
  Skrevet d. 13. juni 2012 kl. 17:20 | Permalink

  Det lyder rigtig spændende. Jeg vil meget gerne skrives op. Helst weekend. Kærlig hilsen Pia

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.