“GO’MORGEN BEKSKI”

Både Hannah og Rebekka har fødselsdag i august. Det er en af grundene til, at der har vœret ret stille på bloggen den seneste tid. For udover selve fødselsdagene, holder vi børnefødselsdage, familiefødselsdage, og så er august også fyldt med forældremøder, fester i fodboldklubben og fester i fritidsklubben. (Sikke en masse F-arrangementer:-)

Men nu er august næsten gået, og vi har heldigvis klaret os nogenlunde smertefrit igennem en måned, der vist næsten slår december, hvad antallet af arrangementer angår.

Jeg har fået lov af pigerne at vise jer Hannahs fødselsdagskort til Rebekka, da hun fyldte 10 år d. 8/8. For man bliver så varm om hjertet og glad over at blive mindet om, hvad en 12-årig går rundt med af tanker og følelser indeni. Her skal du bare se:

P.S. Tidligere i dag skrev jeg dette nyhedsbrev – om at få mere enkelhed og ro i hverdagen. Som jeg selv trænger til efter denne august. – Og du ved, ofte er de råd, vi giver til andre, de råd, vi selv har mest brug for!! Men der er nogle vældigt konkrete tips, jeg ved er gavnlige, når man handler ind med sit barn. Du kan se nyhedsbrevet her. (Og hvis du vil tilmelde dig, så du får mine nyhedsbreve/inspirationsmails i din indbakke fremover, så kan du gøre det her på siden øverst til højre.)

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.