FUT-FUT

Der er skrevet meget godt om at rejse med tog. Og i morgen vil jeg nyde godt af toglivets lyksaligheder, når jeg drager mod Nordjylland. Jeg skal nemlig holde min miniworkshop Sådan hjælper du børn og teenagere med at udtrykke alt det fine, de rummer i Ålborg på en aftenskole. Nærmere bestemt på Engvej 8, over gården, 1. sal, Nørresundby. Det er kl. 19-22, og det koster 80 kr.

Så hvis du er på de kanter, og vil have tips og redskaber til at skabe et berigende samvær med børn og teenagere i hverdagen, hvad enten du er forælder, pædagog eller lærer, så håber jeg, vi ses. Du får bl.a. nyttige indsigter i, hvordan du kan imødekomme børn og teenageres fysiske, følelsesmæssige og mentale behov, så de kommer i balance med sig selv. Og du får mine bedste fif til at styrke din sensitivitet, så du bedre kan fornemme ungernes hele væsen.

P.S. Jeg håber, netværket fungerer i toget, for så vil jeg nemlig i morgen fortælle om, hvordan det opleves for en 10-årig at blive større og større.

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.