FRANS, VORES HELT

Er du også blevet så meget en inkarneret del af familien Danmarks fredagshygge, at du er nødt til at indrømme, at du savner X-faktor og Talent mere end dine børn?

Herhjemme har vi fundet ikke mindre end en fantastisk erstatning – FRANS. Frans er en stor dirigent, der har forskellige dybt sympatiske visioner. Og denne gang handler det om at få stemmer fra Vollsmose til at synge, så glædens og mangfoldighedens skønhed fyger om ørerne på alle. Udsendelsen kommer for sent tirsdag aften i forhold til pigernes puttetid, men vi ser bare udsendelsen på nettet, lige her, når det passer os. – Fx fredag aften.

Efter sidste gang imiterede Hannah en af deltagerne fra Frans’ kor: “Hvis der var 100 af Frans i Danmark, så ville Danmark være et helt forandret sted” Og hun fortsatte: “Frans den Store. Frans den Pjuskede. For han har altså sådan noget pjusket hår… Undskyld Frans. At jeg gjorde nar af dig!

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.