FORESTIL DIG…

Forestil dig den blå og grønne planet, som vi så mange gange har set på billeder taget ude fra det store verdensrum.

På den smukke, runde klode kan man ikke se grænser mellem lande, bare uendelig meget skønhed.

Her bevæger der sig børn rundt. Børn der holder af blomster og græs og træer og enge og skove og blanke, små søer, og som nyder, at solen står op, og solen går ned, og at stjernerne blinker.

Men først og fremmest nyder de den kærlighed, der strømmer til dem fra omverden og de forsøger, når som helst de får mulighed for det, og når de formår det, at øse ud af den kærlighed, der bor i deres hjerter.

Vi kan beslutte os for at tro på, at ethvert barn vi møder, rummer så meget fint liv indeni sig. Og vi kan forsøge at gøre vores bedste for at nære dette liv.


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.