FORÅR OG INTROVERT!

2 stk. servicemeddelelser:

1: Altså selvom verden er hvid ude foran mit vindue, så står der altså stadig forår i kalenderen. Mens vi venter på at varme stråler igen gør vores kroppe bløde og får verden til at åbne sig, så er her idéer til noget, du og familien kan glæde jer til. Jeg har nemlig for Børn i Byen skrevet en lille artikel med 5 idéer til forårsårsudflugter. Få fx tips om bondegårdsbesøg, geocaching og ture på hesteryg lige her.

2: Jeg gik glad hjem fra Netto i morges med Mannas snor i den ene hånd og Lime – Nettos ret så fine magasin – i den anden. Få fingrene i det, for der en spændende artikel om de mange mennesker, der er introverte. Og som kan have det svært i en verden præget af et maskulint, yang-tempo, hvor udavendte typer klart trives bedst.

Artiklen er inspireret af min yndlingsblogger Anna Skyggebjergs nye bog Introvert. Stå ved dig selv. I aften, skal Anna tale om emnet i TV-Avisen i X-factor-pausen. Glæder mig – og håber at tusindvis af seere får lyst til at læse med, når Anna hver dag inspirerer til at se det store i det små, trække vejret i bund og mærke en dyb taknemmelighed for livet.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.