FORÆLDRETIPS

I går holdt jeg miniworkshoppen Mere nærvær – mindre skældud for ca. 20 dejlige forældre som dig og mig. Forældre der ønsker det bedste for deres børn, men synes det er svært at finde nærvær i en travl hverdag, så de i stedet hører sig selv skælde meget mere ud, end de ønsker.

De var glade for den mandag aften og skrev ord bagefter om min undervisning, der gjorde mig glad. Fx:

 • “Jeg er blevet ramt, rørt og rystet, fordi jeg kan nikke genkendende til dit oplæg.”
 • “Louise er levende og god til at lære fra sig.”
 • “God, inspirerende og dygtig. Altid godt med eksempler fra egen hverdag.”

Hvis du også vil have mange konkrete ideer, der kan fylde jere hverdag med mere glæde, tålmodighed og handlekraft, så kom til en af mine kommende miniworkshops. Der er forskellige muligheder, som du kan se her:

 • D. 1. november kl. 19 på Dragør Bibliotek (tilmelding til aof-amager.dk)
 • D. 9. november kl. 19.15 på Skolen på Duevej på Frederiksberg (Tilmelding på aof-fk.dk)
 • D. 12. november kl. 11 på Islev Bibliotek

Jeg håber, vi ses. Kærligst fra Louise

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

4 kommentarer

 1. Marguerite
  Skrevet d. 4. oktober 2011 kl. 08:29 | Permalink

  Åh, kommer du ikke til Århus-egnen?? Det ville være fantastisk – og jeg ville helt sikkert komme :)

 2. Skrevet d. 4. oktober 2011 kl. 09:00 | Permalink

  Jeg siger det samme som Marguerite.

 3. Skrevet d. 5. oktober 2011 kl. 08:38 | Permalink

  Eller et smut til fyn. Kunne godt bruge lidt inspiration til at komme tilbage til nærværet igen. Men nystartet børnehavebarn kan man nogle gange glemme at hygge sig sammen og ikke bare blive sur over alle spilopperne.

 4. Skrevet d. 5. oktober 2011 kl. 11:23 | Permalink

  Kære Marguerite og Anja,

  Jeg kommer hellere end gerne til Smilets By med tasken fuld af hverdagstips og inspiration.
  Vil I være med til at arrangere det? For kender I et godt sted at mødes med plads til 15-50 mennesker? Og ville I hænge nogle opslag op om arrangementet relevante steder – fx biblioteket, de nærliggende institutioner – for så sender jeg nogle opslag til jer.

  Jeg kunne gøre det til en mini-workshop fra 17 – 22, og da jeg skal til Århus midt i november, kunne det være allerede d. 14. november. Det tror jeg er realistisk nok, når det blot er et aftenarrangement.
  Men ift. diverse gøremål står og falder det med hjælp til at arrangere det, så lad mig høre, om I er interesseret i at hjælpe med til det.

  Tusind tak for jeres interesse lige meget hvad. De kærligste hilsner fra Louise.

  Kære Cecilie,
  Også tak tak til dig. Fyn kommer jeg skam også gerne forbi. Men her gælder det samme – har du mulighed for at give en hjælpende hånd med?
  Evt. kunne arrangementet afholdes i dit barns børnehave. Jeg tager nemlig ud i daginstitutioner, hvor de indimellem har en foredragsholder ude til et forældremøde.

  Glæder mig til at høre fra dig. Kærligst fra Louise

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.