FARVERIGE BUTIKKER

Dette er endnu en hyldest til børns farverige fantasi. Vores vinterferie var en af de første ferier nogensinde, hvor der ikke var nogen planer overhovedet.

I N G E N P L A N E R O V E R H O V E D E T

Det var så godt. Børnene legede på livet løs, og Mikkel og jeg gik småsalige rundt og gjorde, hvad der passede os. (For det meste!) – Til dig, der har små børn. Åhh, bare vent – fra de kære unger er omkring 6 år, så får du et privatliv tilbage. Det får du. Det er lige om lidt. Hold ud hold ud.

Nå, men bl.a. blev der leget butik, og du får lige et potpourri af farverig glæde fra Rebekkas butik, hvor der blev solgt alt muligt, og fra Hannahs, hvor der blev solgt æsker og smykker. (Der er ikke billeder af de mange lange minutters skænderier om, hvem der skulle have hvilken butik hvor. Det er lykkeligt fraklippet og fortrængt af moren!)
Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized og tagget , , . tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.