FANTASTISK BOG FOR ALLE, DER HAR MED BØRN AT GØRE.

Børn i byen er et skønt site med masser af inspiration til sjove og spændende aktiviteter med ungerne i København og Århus. Jeg er en af Børn i byens faste skribenter og har lige haft den store glæde at skulle anmelde en fuldstændig fantastisk bog. Jeg synes faktisk, at det kun kan gå for langsomt med at få fingrene i den – du kan jo bare bestille den på bibliotek.dk, hvis ikke du vil betale for den.

Det er bogen Empati – det der holder verden sammen. Skrevet af Helle Jensen, Jes Bertelsen, Jesper Juul, Michael Stubberup, Peter Høeg og Steen Hildebrandt. Flere af de forfattere, der har skabt den virkeligt inspirerende forening Børns Livskundskab. Anmeldelsen af den fine, fine og berigende bog, kan du læse her.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 16. april 2012 kl. 17:01 | Permalink

  Den ser rigtig spændende ud. Jeg oplever ofte børn med store udfordringer, fordi de har svært ved at aflæse andre og sætte sig i deres sted. Men det er jo en god opgave for os som arbejder med børn.
  Klem

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.