FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM DET, DER ER SVÆRT I HVERDAGEN

På onsdag, og nogle dage frem, kan du gratis få inspiration og tips fra mig, om hvordan du får det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen.

På onsdag kan du nemlig komme med til gratis online interview med mig på MorLounge – back to basics Telesummit. Jeg er en af foredragsholderne i Nadia Louise Kristensens fantastiske tilbud, hvor forældre fuldstændig gratis kan sidde hjemme i sofaen og få inspiration til familielivet af en række kvinder med noget på hjerte om børn og forældreskab.

Hvis du klikker på linket her, får du adgang til interviewet, som starter 20.15. Jeg ved, at Nadia bl.a. gerne vil vide, hvordan de hjemme jhos hende kan skabe måltider, hvor ungerne på 1,5 og 3 år ikke larmer og løber rundt efter 10 minutter – og hvordan Nadia undgår de konflikter, hvor hun råber og får ondt i maven bagefter. Jeg vil gøre mit allerbedste for at give et svar, der kan bruges til noget.

Undervejs kan I, der lytter med, også stille spørgsmål. Hele herligheden slutter 21.30. Hvis du er forhindret på onsdag, er der også adgang til interviewet i nogle dage efter. Jeg håber, du har lyst til at være med – for jeg har masser på hjerte.

Du melder dig altså til Mor Lounge her. Hvis du vil have præsenteret perlerækken af kvinder, som du kan møde vinteren ud i Mor Lounge, kan du klikke her.

Jeg håber vi “ses”  på onsdag – eller i dagene derefter – i cyberspace.
 
Glade decemberhilsner fra Louise

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.