ET RET SELVOPTAGET INDLÆG. – MEN ER DET IKKE SÅDAN, DET ER, NÅR MAN FÅR EN AWARD?

Engang for længe siden, fik jeg en award for at skrive ærligt og interessant om mit liv og vedkommende emner. Den blev jeg så glad for, men jeg fik aldrig gjort det, den søde giver, Mette B, lagde op til at man gør med sådan nogle awards her i blogland:

 1. Kopier awarden ind på din blog, for at vise du har fået den.
 2. Tak og link til den du har fået den af
 3. Link til 7 andre og skab derved lidt glæde ved det :)
 4. Fortæl 7 ting om dig selv

Men nu følger jeg altså endelig manualen, og som anbefalet i punkt 3, får du her 7 anbefalinger til blogs, som opløfter, inspirerer og informerer.

 • Hele 3 ting. Det fineste menneske, måske er hun en fe?, hjælper dig til at finde den balance, der gør det muligt at være menneske, så det er godt for både dig og helheden.
 • Mette B. Skriver vedkommende og fint om hverdagen og sindets skrøbelighed.
 • Lykkens Pamfilius. Booster din energi og livsglæde.
 • Det lille spørgsmål. En ærlig kvinde med interessante refleksioner over stort og småt.
 • Jacob Fuglsang. Dygtig journalist som bidrager til, at uddannelsessystemet også kommer ungerne til gavn! (Og dermed også samfundet, fordi glade mennesker giver til fællesskabet.)
 • Bookblok. Jahh. Bøger – serveret på en vedkommende og rar måde.
 • Maren Uthaug. Marens pen laver genistreger og kvinden bag er et virkeligt dejligt menneske.

Og her kommer så de 7 ting om mig:

 1. Jeg elsker, elsker, elsker ord og billeder, der viser menneskets storhed og livets skønhed – og har samlet 100vis af den slags ord her på bloggen under ‘opløftende ord’.
 2. Jeg var dybt genert, indtil jeg som 5-årig var på ferie med min farmor og min storesøster. Den rare Pépe, der ejede strandcaféen, hvor farmor havde hængt ud igennem de sidste 25 år, ville en dag tage mig med hen til et sted med nogle helt særlige is. Han tog mig i hånden, jeg kiggede angst på farmor, der nikkede, at det var helt okay, og jeg gik simpelthen afsted. Jeg kunne høre, farmor og søster Katja totalt overrasket sige til hinanden “Hun gør det søreme. Se engang – hun går jo med ham“. Den oplevelse af rent faktisk at gøre det umulige – have tillid til et næsten fremmed menneske – har gjort, at min mund sidenhen ikke har stået stille, når jeg er sammen med andre mennesker.
 3. Jeg er så nysgerrig, at jeg som barn smagte på tang på stranden og hundemad på dåse, altså den rigtig klammo slags, fordi jeg ikke kunne styre min nysgerrighed. Som ældre har jeg fundet på at kigge ind i folks toiletskabe, fordi jeg bare måtte se, hvad de havde stående. Men altså, bare rolig, det gør jeg (vist nok) ikke længere!
 4. Lige siden jeg var lille, har jeg mærket en slags lykkefølelse, når jeg tænker på, at jeg skal have en kop te!
 5. Det her skriver jeg for at blære mig! Engang havde jeg 27 hunde – 23 hvalpe og 4 voksne.
 6. Jeg har ikke længere araknofobi efter at have været i sjælsterapi.
 7. En ting er sikkert som Amen i kirken: Når jeg er stresset, og den tanke strejfer mig, at jeg kunne sætte mig ned et øjeblik eller trække vejret i bund, men jeg ikke gør det – ja, så kommer jeg galt afsted. Altså på den rigtig øv-av-agtige måde, hvor jeg fx bukker mig ned, så mit hoved banker ned i bordkanten, smækker døren samtidig med at en af mine fingre sidder i dørsprækken eller glider på stuegulvet i et totalt rullefaldsstunt. Det virker meget instant karma-agtigt, og det sker som sagt, når jeg har tænkt tanken at gøre det, der skal til, for at komme ud af stresseriet, men i stedet kommer til at stresse videre. Så kan jeg åbenbart lære det, kan jeg.
Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

20 kommentarer

 1. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 08:50 | Permalink

  Great! Thanks for post

 2. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 10:32 | Permalink

  Ohh very much thanks admin

 3. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 11:16 | Permalink

  Ohh very much thanks admin

 4. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 15:40 | Permalink

  very good \o/

 5. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 17:12 | Permalink

  I was very pleased to find this site.I wished to thanks a ton for this terrific read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you saved as a favorite to check out new stuff you blog post.

 6. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 21:48 | Permalink

  Great information which you have discussed in this article.Thanks for sharing like this useful information.

 7. Skrevet d. 12. november 2010 kl. 23:25 | Permalink

  good quality post thanks

 8. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 00:17 | Permalink

  very good \o/

 9. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 02:33 | Permalink

  I like this helpful page! Check new fascinating news regarding Property in egypt and Egypt property Bye bye!

 10. Skrevet d. 13. november 2010 kl. 15:50 | Permalink

  Great! Thanks for post

 11. Skrevet d. 14. november 2010 kl. 20:12 | Permalink

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Visit my site turk ko.

 12. Skrevet d. 14. november 2010 kl. 22:41 | Permalink

  I’m consistently learning through you, since I am improving me personally. I absolutely love reading all that is published on your web page.Keep the helpful hints coming. I love it

 13. Skrevet d. 16. november 2010 kl. 01:32 | Permalink
 14. Skrevet d. 18. november 2010 kl. 10:07 | Permalink

  Great article! I am only starting in marketing and trying to learn how to perform it well – sources like this content are exceptionally very helpful. As our organization is based in the usa, it truly is all a little bit new to us.

 15. Skrevet d. 19. november 2010 kl. 01:54 | Permalink

  Salute, please visit my blogs if You are interested in what does assembler mean or maybe jobs assembling parts at home or assembly work from home opportunities. Laters

 16. Skrevet d. 20. november 2010 kl. 22:51 | Permalink

  Great! Thanks for post

 17. Skrevet d. 21. november 2010 kl. 22:30 | Permalink

  good quality post thanks

 18. Skrevet d. 22. november 2010 kl. 01:20 | Permalink

  I found your weblog on google and check several of the early posts. Preserve up the excellent operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading through additional from you later on!…

 19. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 00:24 | Permalink

  good quality post thanks

 20. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 04:41 | Permalink

  very good \o/

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.