ET KORT OG GODT TIP

Jeg holdt en workshop forleden for forældre og bedsteforældre i ATP’s Personaleforening. Det var nogle dejlige timer med mange gode spørgsmål og kommentarer. Bl.a. videregav en mor denne gode idé, da vi talte om børn, der plager, når man er ude at handle ind:

Når hendes to drenge på 3 og 7 år får øje på slikket, og jublende beder om de ikke godt må få det, siger hun: “Jo, det skal vi helt sikkert have noget af på fredag til fredagsslikket.

En rigtig fin måde at komme barnets følelse i møde på, samtidig med man tager ansvar for at beslutte, at lige nu ikke er tiden for en masse slikkeri.

PS: Jeg kommer også meget gerne ud på din arbejdsplads, dit barns skole/daginstitution, din mødregruppe osv. – For at give inspiration og redskaber til at få en hverdag, hvor I lettere får det bedste frem i jeres børn og kan gå hverdagen i møde med mere glæde og overskud. Læs evt. mere her.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.