ET GRØNT, KEMIFRIT LIV PÅ LAVBUDGET

Husk, at der i denne mørke tid er utroligt inspirerende lyspunkter, når Mor Lounge – Back to basic næsten hver uge er på med spændende nyt.

Journalist, Nadia Louise Kristensen, interviewer henover vinteren forskellige kvinder med noget på hjerte, der er brugbart for forældre – om bl.a. sundhed med nydelse, sexlivet som forældre, børns vrede, og d. 5. december bliver jeg interviewet om hvordan vi i hverdagen får det bedste frem i vores børn og os selv.
Interviewsene kommer som telesummits, som du kan lytte til hjemme i sofaen. Hele herligheden er gratis, og du kan læse meget mere lige her.

I aften er det Rebecca Perssons tur til at inspirere os. Hun ved rigtig meget om at leve grønt og kemifrit – også når man ikke har mange penge mellem hænderne. Vi kan glæde os til hendes helt personlige historie om, hvordan hun blev øko-mor. Det har blandt andet involveret at være studerende, enlig mor med hjerneskadet barn, en traumatisk hjemmefødsel og mislykket amning.


Hun fortæller også, hvordan hun holder familien sund og grøn på et lille budget – og du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Kan du ikke lytte med i aften, har du adgang til telsummitten de kommende dage også.

Men det er som sagt her hos Mor Lounge, at du kan få adgang til gaveboden af inspiration og nyttig viden.


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.