EN HELT ANDEN VERDEN PÅ LOUISIANA

Vi tog på Louisiana for at spise aftensmad i går. Hverken Rebekka eller Hannah jubler, når vi skal på museum, og Rebekka insisterede på, at vi KUN skulle spise og ikke kigge på kunst.

Men så passerede vi noget helt helt specielt, og vi blev alle suget ind i en anden verden. Jeg elsker, når der bygges bro mellem børnenes og vi voksnes verden, og hvis I også tager op og ser Tara Donavan’s kunst, vil I måske også mærke, hvordan I med børnene træder ind i en ny verden sammen. Se bare de fantastiske skulpturer:

Dette værk er lavet af … sugerør:

Og de to ‘kasser’ her er lavet af tandstikker og nåle. Og intet andet holder dem sammen end friktion og tyngdekraft. Vildt fascinerende.

Vi sluttede med at gå ind i et rum, der altid er tilgængeligt. “Sjælenes funklende lys.”Så er det let at føle taknemmelighed, når man kan opleve noget så smukt og stort en helt almindelig torsdag aften.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 27. marts 2013 kl. 17:31 | Permalink

  We absolutely love your blog and find a lot of your
  post’s to be just what I’m looking for. Does one offer guest
  writers to write content for you? I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a number of the subjects you write in relation to here. Again, awesome web log!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.