EN GRØN GUDINDES TIPS – HELT GRATIS.

Nadias fantastiske Mor Lounge back to basics Telesummit fortsætter derudaf. Du kan – kvit og frit – være med igen i morgen fra kl. 20 og 2 døgn frem. Turen er kommet til den grønne gudinde Caroline Fibæk, som fortæller sin personlige historie om at være grøn mor – og hvordan hun holder sig selv og sine børn raske og sunde (og hvordan du kan gøre det samme). Efter interviewet har du mulighed for at stille spørgsmål.

Caroline har skrevet en række kogebøger, bl.a. om raw food og magisk smukke og sunde kager, og hun står indimellem i Go’morgen Danmark og tryller lækkerier frem sammen med sin søn.

Du kan læse mere om telesummitten – og Mor Lounge – og melde dig til al den sunde inspiration i morgen lige her

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.