EN DRØM AF EN NY FRISKOLE

Til sommer åbner Zofiaskolen i Nordsjælland, der vil skabe de bedste rammer for, at børn og unge kan udfolde deres indre potentiale i balance med omgivelserne.

I mere end 30 år har Helle Feldthaus arbejdet professionelt med skole og læring. Som lærer, pædagogisk leder og coach for lærere gennem sit firma energejst.dk.

Hun har været frustreret over mange ting i folkeskolen, der ikke gav mening for børnene, deres hverdag og deres læring. Derfor besluttede hun at starte sin egen skole. Den skole, Zofiaskolen, ser dagens lys i august 2014. – En ny friskole, der vil integrere den nyeste viden og forskning omkring læring, personlig udvikling og trivsel.

Jeg er så heldig at være en af dem, Helle har bedt om at bidrage til at føre visionen ud i livet. En vision der handler om at skabe en skole med rammer, der understøtter livsduelighed, glæde, essens, empati, læring og livsmod hos børnene, så de ikke udvikler sig på trods af livet i skolen, men ved hjælp af den.

Skolen kommer til at ligge i Nordsjælland i området omkring Hørsholm. Helle er lige nu i dialog om to konkrete beliggenheder i meget naturskønne omgivelser, men har du kendskab til nogle attraktive lokaler der er ledige, så sig endelig til. Det kan du gøre inde på Zofiaskolens facebookside lige her.

D. 29. januar er der infoaften – tid og sted følger snarest, så inden dansen om træet begynder, så klik ind på Zofiaskolens hjemmeside og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Tusind tak fordi du har læst med herinde i år. Jeg glæder mig til i det nye år at dele flere enkle veje, refleksioner og praktiske tips til et bevidst forældreskab, der får det bedste frem i vores børn.

Rigtig Glædelig Jul og ønsker om et lyst og dejligt nyt år for dig og din familie.

Kærligst fra Louise

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 11. januar 2014 kl. 22:25 | Permalink

  My partner and I absolutely love your blog and find the majority of
  your post’s to be just what I’m looking for.
  Would you offer guest writers to write content for yourself?
  I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write in relation to here.

  Again, awesome web site!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.