DON’T WORRY

Jeg lovede i går, at jeg ville give dig en øvelse, der hjælper med at slippe bekymringer. Og den skal du så sandelig få.

For bekymringen og den dårlige samvittighed gør os ikke til bedre forældre. Faktisk tværtimod. Den dræner os for overskud, og den sender et signal til vores børn om, at de nok ikke kan klare sig i livet.

Jeg tror, at når vi tillader bekymringerne at tage over, så blokerer vi for forbindelsen til vores indre kerne. Til det sted, hvor vi er forbundet med helheden – det sted som gør os i stand til at møde omverden med tillid og glæde.

Prøv, om denne lille øvelse kan hjælpe dig.

Slip bekymringer

 • Sæt dig afslappet og luk øjnene.

 • Ret opmærksomheden mod dit hjerte.

 • Forestil dig, at der er et lys inde i dit hjerte.

 • Genkald dig en bekymring, der tynger dig og forestil dig, at bekymringen er ude foran dig.

 • Se nu, at lysstråler strømmer ud fra lyset i dit hjerte og ind i bekymringen. Lyset og varmen får bekymringen til at blive mindre og mindre, så den til sidst forsvinder.


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.