Dine børn vil have DIG

Kære dig der er mor.

Hvis du vil gøre noget virkelig godt for dig selv – og det ved jeg, at du fortjener, så læs Annas indlæg. For så vil du lære, hvordan du bedst slår til som mor. Og nej, det handler nemlig ikke om at bage den mest fantasirige kage, indrette det mest perfekte børneværelse eller melde sig til bestyrelsesarbejdet i institutionen.

For dine børn vil bare have DIG. Det er altså herinde hos Anna, at du kan blive beriget. Hun linker til en artikel, der er noget af det bedste, jeg har læst.

P.S: Hannah og jeg bagte små pandekager forleden. Og mens jeg vendte ryggen til, pyntede hun dem så fint. Så altså: amerikanske pandekager – nu med basilikum…


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.