DET SVIIIER. MEN VUPTI, IKKE MERE!

Ingen børn, jeg har mødt, er så pylrede ift. rifter, neglerødder og andre sviende ting, som jeg selv var som barn. Og vel egentlig stadig er. Men nu har jeg heldigvis fundet råd for det, der svier og gør ondt.

Det mindste av herhjemme, og jeg kommer rendende med Vogel’s Valleforce. For den originale alpedrik er helt genial til at fjerne smerten. – Og i øvrigt også kløen fra myggestik, men det må du vente med at prøve indtil næste sommer.

En sjat ud på noget køkkenrulle, hold papiret mod det sted, der gør ondt – og VUPTI VÆK er enhver form for irriation og smerte. Så smart. Ja, nærmest genialt.

Også godt at drikke hvis man har ondt i maven. Kan formentlig både købes i Matas og i helsekosten.

Det var såmænd bare det.

En ting til forresten. – Jeg holder mit foredrag Sådan får du en hverdag med mere nærvær og mindre skældud på Dragør Bibliotek d. 1. november kl. 19-21. Læs et par ting mere om den sag her, hvis du har lyst.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.