DET NYE ÅR

Jeg kan lide idéen om, at når et nyt år begynder, så kaster man et blik på sit liv – sin hverdag, sine relationer, sine drømme og sine udfordringer.

Men hvorfor lige på det tidspunkt? Alle mulige andre tidspunkter ville bestemt også være gode. Der glemmer vi tit bare at gøre det.

Og det kan virkelig være smart at se på sit liv i helikopterperspektiv. For jeg tror på, at vi skaber en utrolig stor del af vores liv med vores tanker. Så det kan være meget berigende bevidst at tage stilling til, hvad det egentlig er, vi ønsker i vores liv.

Det vil jeg gøre i morgen sammen med Mikkel. Jeg glæder mig. Hvilken vej ønsker vi at gå sammen i vores familie i den kommende tid. – Hvad vil vi bevare, hvad vil vi have mere af, og hvad ønsker vi anderledes? Både ift. familiesamvær, økonomi, motion, arbejde osv.

Den øvelse er ikke en tryllestav, der vil forvandle livet til noget helt nyt fra den ene dag til den anden, men den er en dirigentstok, der viser retning. Så vi alle trives bedre herhjemme, og dermed kan være mere for hinanden og for andre.


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.