DEBAT OM FOLKESKOLEN OG DRAMA I DYREHAVEN!

DEN FORKÆTREDE FOLKESKOLE
I Berlingske kører de i denne tid en vildt spændende debat om den danske folkeskole. På berlingske.dk kan alle skrive indlæg med oplevelser og ideer vedr. den forkætrede institution, og her til morgen sendte jeg to indlæg ind. Hvis du har lyst til at læse dem, ligger de her. Titlerne er: “Hvilken verden ønsker vi?” og “Ny generation kræver ny tilgang”.

Apropos medier, så var jeg i går på “Sådan kontakter du pressen-workshop” med skønne og inspirerende Julia Lahme og Mette Holbæk. Så bare watch out – lige pludselig så man mig og mine holdninger om voksnes samvær med børn og unge alle mulige steder:-)

SURPRISE
Til sidst får du dagens surprise. Surprise, fordi den for det 1. er fuldstændig ude af kontekst i forhold til Hold Af-bloggens indhold, og for det 2. fordi du med garanti ikke vidste, at der lever krokodiller vildt i Danmark! Men det gør der, se selv – den var der i går aftes, da jeg gik en kærestetur i Dyrehaven med min Mikkel-mand. Vildt, ik’.

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.