BRUG TIPPET: DROP PYRUS! (Eller noget andet, der måske fylder for meget på et forkert tidspunkt.)

Pigerne var pludselig for trætte. Og det hele blev pludselig alt for presset om aftenen. For der var papir-julekalendre, der skulle åbnes, kalenderlys, der skulle tændes, julesange der skulle synges, to TV-julekalendre der skulle ses, en december-historie der skulle læses – og du ved, mange bække små bliver en stor å.

Der bliver tit fyldt en masse særlige decemeberting ind i en hverdag, der i forvejen måske er fyldt op. Flere af decembertingene ligger på bestemte tidspunkter, og uhh, hvor jeg synes, at den der klokkestreng, man pludselig hænger i, snærer og strammer en del, og nemt gør det hele lidt for forjaget.

Her i weekenden besluttede vi at sætte ind ét sted. 0 Pyrus om aftenen! For den puttestund, der ellers kan være hyggelig, lå bare for sent, og Rebekka kunne ikke falde i søvn, når hun først blev overtræt. Og hvis man ikke kan undvære/undgå? ham Pyrus, så bliver gårsdagens afsnit genudsendt kl. 17.10. Pigerne brokkede sig, jovist. Men vi forældre ved indimellem bedst, så sådan er det blevet bom basta. Og Rebekka falder glad i søvn kl. 20, som hun plejer.

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Skrevet d. 16. december 2010 kl. 22:27 | Permalink

  Så kan man jo også se gårsdagens afsnit af Absalons hemmelighed på nettet. Eller på DVD, som vi gør og derfor er helt fleksibelt. I dag har vi f.eks. set et afsnit på forskud – hvor frækt ikk’? Men vi er væk i weekenden, så derfor napper vi også to i morgen :-)

 2. Skrevet d. 17. december 2010 kl. 09:30 | Permalink

  Vi har også Absalon på DVD. Den serie er efter min mening fuldstændig fantastisk, og vi genser den alle 4 med lige så stor begejstring for 5. gang som den 1. gang. Til jer der ikke har set den før – gå ikke glip af det sidste afsnit. Et af filmhistoriens største øjeblikke! Så har man da ikke lovet for meget!

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.